TERREIN ONDERHOUD

REIMS staat voor reiniging & milieu service

Vanuit Tilburg reinigen we bedrijfsmatig vastgoed. Onderhoud van het buitenterrein laat vaak te wensen over. Daarom hebben wij een complete dienst om dit probleem op te lossen. 

Winterdienst

Bent u voorbereid op het winterseizoen? Jazeker! Want wij maken uw entree, terrein en laaddoks sneeuwvrij, op verzoek strooien we zout. Tijdens de herfst halen voor u het blad weg dat ophoopt en rondwaait.

Onkruid

Helaas blijft onkruid een terugkerend kwaad. Als plukken met de hand voor u geen optie meer is dan komen wij machinaal het onkruid verwijderen. We vegen het op en nemen het mee.

Klein onderhoud

In hoeken waar men weinig komt waait vaak veel blad en rommel, onkruid groeit er graag. Lastig te voorkomen maar met goed gereedschap en een kruiwagen ziet het er snel weer beter uit. Flexibel op afroep of periodiek.

Reinigen

Na het vegen en borstelen van uw verharding kunnen we deze ook nog reinigen zodat deze weer als nieuw is. Ook ideaal in laaddoks en parkeergarages waar het vaak vies en glad wordt bijvoorbeeld door een dunne laag alg.

Vegen

Blad, zand en vuil dat rondzwerft op uw terrein ook een doorn in het oog? Wij vegen machinaal, zuigen het op en nemen het veegvuil voor u mee. In een handomdraai ziet uw terrein er weer representatief uit. 

Veegmachine

Met een achterloop veeg-zuigmachine kunnen we makkelijk en secuur de kleine oppervlakten vegen zonder dat het stoft. Samen met ons klein onderhoud houden we zo gemakkelijk en snel uw paden en parkeervakken bij.

Hogedruk-reinigen

Groene bemoste parkeervakken. Logisch, er staan auto’s en dat is ook de bedoeling. Maar niet dat het vies en glad wordt, dan komen wij HD-reinigen en is het weer veilig en schoon. Ook hekwerken en signings wassen we voor een representatieve binnenkomst.